Bahar Kalkanı Harekatına Destek Yürüyüşleri

Kırşehir’in Mucur ve Kaman ilçelerinde, Bahar Kalkanı Harekatına destek yürüyüşleri gerçekleştirildi. Mucur Meslek Yüksek okulu önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan gençler, Öğretmenevine kadar yürüdü. Gençlerinin organize ettiği Şehitlere saygı yürüyüşüne,Mucur Belediye Başkanı Atılgan YILMAZ Mucur Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK,İYİ Parti ilce Başkanı Ali AYDEMİR,Ak parti ilçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, ve Vatandaşlar katıldı. Gençlerin “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde […]
Genel - 5 Mart 2020 16:17 A A

Kırşehir’in Mucur ve Kaman ilçelerinde, Bahar Kalkanı Harekatına destek yürüyüşleri gerçekleştirildi.

Mucur Meslek Yüksek okulu önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan gençler, Öğretmenevine kadar yürüdü. Gençlerinin organize ettiği Şehitlere saygı yürüyüşüne,Mucur Belediye Başkanı Atılgan YILMAZ Mucur Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK,İYİ Parti ilce Başkanı Ali AYDEMİR,Ak parti ilçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, ve Vatandaşlar katıldı.

Gençlerin “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan attığı yürüyüşün sonunda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Mehmetçik için Fetih Suresi okundu.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Buğday Pazarı bölgesinden Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar yürüyen kamyoncular, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Mehmetçik için dua etti.

Bu haber 682 kez okundu.
Genel - 16:17 A A
BENZER HABERLER