MENÜ
Kapalı
  • EURO
  • DOLAR

Bahar Kalkanı Harekatı’ndan Acı Haber

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde Esed rejiminin hain saldırısında 2 askerimizin şehit olduğunu, 6 askerimizin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık ayrıca, harekatın bilançosuyla ilgili de bilgilendirme yaptı. Bahar Kalkanı Harekatı boyunca etkisiz hale getirilen rejim askeri sayısı 3 bin 138’e yükseldi. Öte yandan, 3 uçak, 8 helikopter, 3 İHA, 151 tank, 47 top/obüs, 52 ÇNRA, 8 hava […]
Gündem - 4 Mart 2020 12:41 A A

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde Esed rejiminin hain saldırısında 2 askerimizin şehit olduğunu, 6 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Bakanlık ayrıca, harekatın bilançosuyla ilgili de bilgilendirme yaptı. Bahar Kalkanı Harekatı boyunca etkisiz hale getirilen rejim askeri sayısı 3 bin 138’e yükseldi.

Öte yandan, 3 uçak, 8 helikopter, 3 İHA, 151 tank, 47 top/obüs, 52 ÇNRA, 8 hava savunma füze sistemi imha edildi.

BAKAN AKAR’DAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yarınki görüşmesine ilişkin “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görüşlerimiz, önerilerimiz, taleplerimiz muhatabı Sayın Putin’e en üst düzeyde ifade edilecek. Dolayısıyla bir çözüm bulunmaya çalışılacak. Bizim amacımız çözümdür, barışçıl yöntemlerdir, siyasi çözümlerdir.” dedi.

Bu haber 690 kez okundu.
Gündem - 12:41 A A
BENZER HABERLER