MENÜ
Parçalı bulutlu
  • EURO
  • DOLAR

‘Rejimin Verdiği Kayıplar Sadece Bir Başlangıç’

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu ana kadar rejimin verdiği kayıplar sadece bir başlangıç Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahar Kalkanı Harekatı’na ilişkin, “Şu ana kadar rejimin verdiği insan ve araç gereç kayıpları sadece bir başlangıçtır.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Sınırlarımızın terör […]
Gündem - 4 Mart 2020 12:35 A A

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu ana kadar rejimin verdiği kayıplar sadece bir başlangıç
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahar Kalkanı Harekatı’na ilişkin, “Şu ana kadar rejimin verdiği insan ve araç gereç kayıpları sadece bir başlangıçtır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Sınırlarımızın terör örgütleri ve gözünü ülkemizin topraklarına dikmiş zalim bir rejim tarafından kuşatılmasına, milyonlarca sığınmacının yükünün kalıcı bir şekilde üzerimize yıkılmamasına bundan böyle kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kan dökülmemesi, can yanmaması, acı yaşanmaması hassasiyetimizi zafiyet, çekingenlik olarak görenlere gücümüzü göstermeye yeni başlıyoruz. Şu ana kadar rejimin verdiği insan ve araç gereç kayıpları sadece bir başlangıçtır. Bu gafillere Türkiye’nin gerektiğinde baş veren ama baş eğmeyen büyük bir devlet olduğunu gösteriyoruz.”
RUSYA VE İRAN’LA BİR DERDİMİZ YOK
“RUSYA VE İRAN’LA BİR DERDİMİZ YOK”
Konuşmasında Rusya’ya ve İran’a bir kez daha seslendiğini ifade eden Erdoğan, “Suriye’de bizim sizinle herhangi bir derdimiz yok.” dedi.

Bu haber 812 kez okundu.
Gündem - 12:35 A A
BENZER HABERLER