25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesi Yapım İşi İhaleye Çıktı

KIRŞEHİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KENDİRLİ , 25 YATAKLI MUCUR DEVLET HASTANESİ YAPIM İŞİNİN İHALEYE ÇIKTIĞINI AÇIKLADI. İHALESİ 12 MAYIS ANKARA DA GERCEKLEŞTİRİLECEKTİR. Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli yaptığı açıklamada, uzun süredir takibimizde olan 25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesi yapım işinin Sağlık Bakanlığı’nca ihaleye çıkarıldığını söyledi. Mucur Devlet Hastanesinin 2 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirten […]
Güncel - 16 Nisan 2020 14:40 A A

KIRŞEHİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KENDİRLİ , 25 YATAKLI MUCUR DEVLET HASTANESİ YAPIM İŞİNİN İHALEYE ÇIKTIĞINI AÇIKLADI.

İHALESİ 12 MAYIS ANKARA DA GERCEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli yaptığı açıklamada, uzun süredir takibimizde olan 25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesi yapım işinin Sağlık Bakanlığı’nca ihaleye çıkarıldığını söyledi.
Mucur Devlet Hastanesinin 2 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirten AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli; “Kovid-19 salgınının yaşandığı günümüzde devletimizce her türlü tedbir alınırken önemli görülen yatırımlara da devam ediyoruz. İşte Mucurumuz için uzun süredir takip ettiğimiz bu yatırımlardan birisi de 25 Yataklı Devlet Hastanesi yapımı idi. Hastanemizin yapım işi Sağlık Bakanlığımızın Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İhale Daire Başkanlığınca ihaleye çıkarıldı. Mevzuat kapsamında ihale metni EKAP’ta ve Kırşehir’de yerel gazetede yayınlandı. İnşaallah hastanemizin ihalesi 12 Mayıs tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.” dedi.
Milletvekili Mustafa Kendirli; “Hastane inşaatımız 2021 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılacak. Mucurlu hemşerilerimize hayırlı olsun. Hastanemizin yapılmasına karar veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımıza ve bürokratları ile emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz,” şeklinde konuştu.

Bu haber 609 kez okundu.
Güncel - 14:40 A A
BENZER HABERLER