İYİ Parti Kaman, Akpınar, Çiçekdağı, Mucur ve Akçakent İlçe Teşkilatları Olağan Kongrelerini Tamamladı

İYİ Parti Kaman, Akpınar, Çiçekdağı, Mucur ve Akçakent İlçe Teşkilatları Olağan Kongrelerini tamamladı. 15 Mart 2020 PAZAR günü Merkez İlçe Kongresini yapacak olan İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit GÖÇEN yaptığı açıklamada; “ilçe kongrelerimizi tamamlamak üzereyiz. 15 Mart 2020 Pazar günü saat 11’de Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde Merkez İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresini coşku ile […]
Güncel - 10 Mart 2020 17:12 A A

İYİ Parti Kaman, Akpınar, Çiçekdağı, Mucur ve Akçakent İlçe Teşkilatları Olağan Kongrelerini tamamladı.

15 Mart 2020 PAZAR günü Merkez İlçe Kongresini yapacak olan İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit GÖÇEN yaptığı açıklamada; “ilçe kongrelerimizi tamamlamak üzereyiz. 15 Mart 2020 Pazar günü saat 11’de Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde Merkez İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresini coşku ile toplanıp yerine getireceğiz. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi hep birlikte kenetlenerek, bayram geleneği içerisinde kongrelerimizi tamamlayacağız.

Bildiğiniz gibi daha önce yapılan ilçe genel kurullarımızda Akpınar’da Ali EKER, Çiçekdağı’nda Mehmet DOĞAN, Akçakent’te Umut TÜRKAY, Kaman’da Hüseyin KARABOĞAZ, Mucur’da Ali AYDEMİR ilçe başkanlıklarına seçilmişlerdi.

İlerleyen günlerde, Genel Merkezimizin uygun göreceği bir tarihte İl Başkanlığı için de genel kurul yapacağız.

Tüm halkımızı genel kurullarımıza bekliyoruz.

Genel kurullarımızı tamamlayınca yine mahalle ve köylere dağılıp teşkilat olarak üyelerimizle birlikte çalışmalarımıza aynı şevk ve heyecanla devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber 637 kez okundu.
Güncel - 17:12 A A
BENZER HABERLER